Maaf kesulitan melayari laman Prokhairy.com

Anda boleh melayari laman ini melalui http://www.prokhairy.blogspot.com Terima Kasih kerana melayari blog kami.admin: Bro Jinggo

Saturday, February 7, 2009

Malaysiakini : Bermulanya Satu Misi Satu Visi Satu Harapan dan Setiakawan.

Sidang Mesyuarat 01/2009

PERLANTIKKAN AJK

ADMIN

01.Bro Jinggo

02.LeftFlank

03.Kallakucha

04.Senapang Patah

05.Pejuang Bangsa

06.Ahlang

07.Sensei

08.Kamal

09.Monsieur Sob

SETIAUSAHA

Monsieur Sob

PENOLONG SETIAUSAHA

Noorasikhin

KETUA PENERANGAN

Monsieur Sob

BIRO ETIKA

Kamal

BIRO MULTIMEDIA

LeftFlank

BIRO PROMOSI

Bro Jinggo

Misi dan Visi

1. Pro KJ Fan Club bertujuan untuk mencari dan mengenal pasti lebih ramai lagi penyokong yang terdiri dari pada pelayar-pelayar laman maya dan juga bloggers yang menyokong kepimpinan YB Khairy Jamaluddin dan Kerajaan.

2. Menanam semangat setiakawan diantara bloggers dan juga pelayar-pelayar di laman maya, berpemikiran sihat, hasrat dan cita-cita yang jitu dan kental serta mempunyai sifat-sifat positif untuk setiap ahli serta agar dapat melahirkan lebih banyak lagi bloggers ditanah air kita.

3. Merancang, melaksanakan dan menilai program dan aktiviti ahli, mengusahakan dan membangunkan aktiviti yang berprestij, global dan menekankan kaedah-kaedah terkini serta kehendak semasa

4. Memberikan peluang dan memdedahkan perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi kepada ahli serta menganjurkan kursus, seminar yang berkaitan dengan teknologi maklumat.

ETIKA DAN PERATURAN

1 . AHLI PROKJ FAN CLUB, PERLU SENTIASA YAKIN TERHADAP KEPIMPINNAN YB KHAIRY JAMALUDDIN.

2 . AHLI PROKJ FAN CLUB HENDAKLAH MENJAGA TATASUSILA KETIKA BERINTERAKSI SESAMA AHLI KERANA KELAB INI MEMBAWA SATU NAMA YANG BESAR, SEORANG PEMIMPIN YANG DISEGANI.

3. SEKIRANYA AHLI TIDAK LAGI BERMINAT UNTUK MENERUSKAN KEAHLIAN MEREKA PERLULAH MEMAKLUMKAN KEPADA PENGERUSI PROKJ FAN CLUB DENGAN CARA TERHORMAT.

PENUBUHAN BENGKEL NIAGA ONLINE PROKJ FAN CLUB

(e-dagang)

Bengkel perniagaan Online ProKJ Fan Club dibuka secara percuma kepada ahli ProKJ Fan Club.

Laman Blog Rasmi prokjfanclub akan menyediakan beberapa ruang untuk ahli ProKJ Fan Club mengiklankan produk mereka, sekaligus menambahkan pendapatan sampingan setiap ahli.

Kepada ahli yang berminat untuk memulakan perniagaan mereka sila hantarkan butiran produk anda, no tel, email dan gambar produk kepada alamat email bro.jinggo@yahoo.com .


LAIN-LAIN PERKARA

1.Ketua Penerangan merangkap S/U ProKJ Fan Club, Monsieur Sob mencadangkan agar Biro Multimedia menyadiakan satu logo ProKJ Fan Club dan meletakkan logo tersebut kedalam blog ahli ProKJ Fan Club sebagai tanda ahli dan sokongan.

2.Kepada ahli yang berminat kepada jawatan Timbalan Setiausaha 2, Penolong Biro Multimedia dan Biro Promosi sila e-mailkan surat permohonnan anda kepada alamat tersebut bro.jinggo@yahoo.com

3.Timbalan S/U ProKJ Fan Club, Noorasikhin dengan sukacitanya mengumumkan bahawa dalam tempoh yang terdekat ini akan ada beberapa lagi ahli yang berdafartar sebagai ahli baru ProKJ Fan Club, diatas usaha beliau BJ ingin merakam setinggi-tinggi penghargaan diatas kerjasama yang telah di usahakan oleh Timbalan S/U tersebut. Semoga ada ahli yang lain akan mengikuti gerak langkah yang dilakukan oleh Timbalan S/U ProKJ Fan Club.

Majlis disudahi dengan bacaan doa oleh Biro Etika ProKJ Fan Club, En Kamal

YA ALLAH YA TUHAN KAMI KAU BERKATILAH USAHA MURNI KAMI, SEMOGA KAU LIMPAHKAN HIDAYAH KESUNGGUHAN PADA KAMI UNTUK KAMI TERUS MEMBERI SUMBANGAN UNTUK AGAMA DAN BANSA KAMI...AMIN AMIN YA RABUL ALAMIN

JUMLAH KEDATANGAN AHLI DAN GUEST SERAMAI 20 PELAYAR ONLINE DI MAJLIS YANG SERBA MERIAH TERSEBUT.

Salam Perjuangan

BJ

Pengerusi ProKJ Fan Club

4 comments:

Anonymous said...

Salam setiakawan. Tahniah untuk semua kerana menjayakan mesyuarat tadi dengan jayanya. Semoga berbahagia selalu.

Senapang Patah said...

Tahniah kepada AJK yang telah dilantik... Selamat Berkhidmat dengan penuh jayanya..

All the best..

ahlang said...

salam..
tahniah di-atas mesyuarat sulung kelab...
mintak maaf tak sempat hadir ptg td...
den tgh bertugas time tuh..

tahniah kepada ajk2 yg telah dilantik

salam setiakawan
-ahlang-

Pejuang Bangsa said...

TAHNIAH kepada AJK yang telah dilantik ..sorry aku tak boleh lama meeting kerana kerja .

salam setiakawan